Samen voor hoogbegaafdheid

Samen voor hoogbegaafdheid is dé plek, waar expertise te vinden is als het gaat om hoogbegaafdheid. Aan Samen voor hoogbegaafdheid zijn diverse specialisten verbonden, die- vanuit hun eigen ervaring en kunde- werken aan het begeleiden van hoogbegaafde kinderen.

SterK in hoogbegaafdheid is onderdeel van Samen voor hoogbegaafdheid. Veronique is een van de maten.

Wat is Samen voor hoogbegaafdheid?

Samen voor hoogbegaafdheid- hét expertisecentrum op het gebied van hoogbegaafdheid

Wij zijn een gepassioneerd team van experts, die zich volledig hebben toegelegd op hoogbegaafdheid. Onze missie is duidelijk: het creëren van een ondersteunende en prikkelende omgeving die zich richt op scholen, kinderen en gezinnen.

Wie zijn we?

Bij Samen voor hoogbegaafdheid werken alleen professionals die hoogbegaafdheid als specialisatie hebben. Ons team staat garant voor deskundigheid. Met passie en betrokkenheid zijn we gedreven jou te ondersteunen in het begrijpen en begeleiden van hoogbegaafde kinderen. We geloven in de kracht van samenwerking, en we streven ernaar een brug te slaan tussen theorie en praktijk.

Waar staan we voor?

Bij Samen voor hoogbegaafdheid vinden we het belangrijk om op een vriendelijke en open manier met elkaar samen te werken. Onze aanpak is professioneel, maar tegelijkertijd informeel, omdat we geloven dat laagdrempeligheid en een vertrouwelijke sfeer essentieel is voor effectieve ondersteuning. Geen standaardoplossingen en -programma’s, maar afgestemd op de specifieke behoefte van elk kind, elke school en elke ouder. Ons doel is niet alleen om te ondersteunen, maar ook groei te stimuleren. We ondernemen concrete actie om met jou stappen vooruit te zetten. Begrip is de sleutel tot een succesvolle begeleiding en dat is precies wat we bieden.

Samen met jou creëren we een omgeving, waar talenten tot bloei komen en waar ruimte is voor persoonlijke groei.

Ontdek op de website van Samen voor hoogbegaafdheid hoe wij uw school, kind en gezin kunnen ondersteunen bij de uitdagingen die hoogbegaafdheid met zich mee brengt. Ontdek onze diensten en voel je vrij om contact op te nemen. Dan ontdekken we samen hoe we kunnen werken aan de optimale ontwikkeling van hoogbegaafde kinderen.

Samen voor hoogbegaafdheid- waar expertise en betrokkenheid samenkomen.

Aankomende activiteiten

6 juni

Start 3-daagse cursus Plusklas opzetten

23 sep

Start opleiding Hoogbegaafdheids- coördinator VO maandag Leidschendam

30 sep

Start opleiding Hoogbegaafdheids- coördinator PO Maandaggroep Leidschendam

2 okt

Start opleiding Hoogbegaafdheids- coördinator PO Woensdaggroep Leidschendam

14 okt

Start opleiding Hoogbegaafdheids- coördinator PO Limburg- Echt