Cursussen

Ster(k) in hoogbegaafdheid biedt verscheidene cursussen. Liever binnen je school, samenwerkingsverband of organisatie een cursus op maat?  Dat is zeker mogelijk. Neem vooral contact met ons op. Daarnaast zijn we volop in ontwikkeling. Houd de website daarom in de gaten. Er volgt vast nog meer. 

Wil je je opgeven voor een van onderstaande cursussen? Vul dan het contactformulier in of stuur een mailtje naar: veronique@sterkinhoogbegaafdheid.nl 

Cursus: Plusklas opzetten ( 3 dagen)

september/oktober 2022 of mei/juni 2023

Wanneer je een plusklas gaat opzetten, merk je dat er veel mogelijk is. Voor velen is het een puzzel: Welk materiaal zet ik in? Hoe groot maak ik mijn groepen? Wie mag er deelnemen? Hoe vaak en hoe lang werk ik met de kinderen? Hoe zorg ik voor een transfer naar de klas?

In de cursus Plusklas opzetten leer je hoe je gedegen een plusklas opzet. Je leert rekening houden met verschillende facetten en de inhoud van je plusklas af te stemmen op je doelgroep en de doelen die je met hen wil behalen. Ook leer je technieken om je eigen verrijking vorm te geven.

In deze cursus is er een goede balans tussen theorie en praktisch bezig zijn. De dagen volgen elkaar snel op, zodat je goed kan doorpakken met het ontwerp van jóuw plusklas. Je kunt er dus ter plekke mee aan de slag.

Nieuwsgierig?

Lees meer

Op alle cursussen zijn uiteraard onze algemene voorwaarden en privacyverklaring van toepassing.

Ster(k) in hoogbegaafdheid is een CRKBO erkende instelling.

Blog

  • Hoogbegaafde leerlingen moeten geen extra werk krijgen!

    Scholen en leerkrachten die me al wat langer kennen, weten dat [...]

    Lees meer
  • Slimme kleuters vervroegd doorstromen naar groep 3

    April/mei is zo’n beetje de tijd waarop de meeste scholen, samen [...]

    Lees meer
Meer blogitems