Wie ben ik

Mijn naam is Veronique Swillens. Als kind maakte ik de rekensommen van alle kinderen uit de klas en kende ik alle boeken uit de school. Mijn perfectionisme was gigantisch en ik had nog een ander talent: een enorm aanpassingsvermogen. Slim zijn, maar je enorm aanpassen levert je, ook op latere leeftijd, een hoop problemen op. En ik kan vol trots zeggen: “Ik heb ze overwonnen”.

Na de PABO ben ik al snel gaan werken als groepsleerkracht op een basisschool. Maar uitdagingen blijven altijd kriebelen: plusklas ontwerpen, begaafde kinderen lesgeven, het management in, schoolleiderschap, grote bovenschoolse trajecten gericht op beter passend onderwijs aan hoogbegaafde leerlingen, opleidingen en cursussen ontwerpen en geven… En het houdt vast niet op.

Ster(k) in hoogbegaafdheid is een constante uitdaging; de uitdaging om mijn missie waar te maken.

Aankomende activiteiten

25 sep

Masterclass  Hindernissen en embodio’s bij HB (VOL)

26 sep

Start Cursus Plusklas Opzetten

2 okt

Start Opleiding tot hoogbegaafdheids-
coördinator maandaggroep (VOL)

4 okt

Start Opleiding tot hoogbegaafdheids-
coördinator
woensdaggroep

25-26 okt

Cursus Hoogbegaafde leerling in de klas

2 nov

Masterclass Onderpresteren